Dopravní omezení:
Nemocnice Bubeneč: dočasná změna trasy a zastávek autobusů

Platnost

Probíhající
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
131, 907

Popis události

Z důvodu stavebních úprav inženýrských sítí dochází od pondělí 9. září 2024 (od zahájení denního provozu) do odvolání (předpoklad do 31. října 2024) k dočasné změně trasy a zastávek pro linky číslo 131 a 907.

Změna trasy

  • Ve směru Bořislavka, respektive Letiště jsou linky vedeny do zastávky Goetheho po svých trasách a následně ulicemi Goetheho, Maďarská, Antonína Čermáka a dále po svých trasách.
  • Ve směru Hradčanská, respektive Baně jsou linky vedeny do dočasně přemístěné zastávky Nemocnice Bubeneč v ulici Antonína Čermáka po svých trasách a následně ulicemi Juarezova, Sibiřské náměstí a dále po svých trasách.

Změna zastávek

  • Ve směru Bořislavka, respektive Letiště se přemisťuje zastávka Nemocnice Bubeneč, a to v ulici Antonína Čermáka o přibližně 60 metrů po směru jízdy, 25 metrů za křižovatku s ulicí Ve Struhách.
  • Ve směru Hradčanská, respektive Baně se přemisťuje zastávka Nemocnice Bubeneč, a to z ulice Maďarské do ulice Antonína Čermáka, 15 metrů před křižovatku se spojovací komunikací s ulicí Juarézovou, k provizornímu nástupišti.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup