Dopravní omezení:
Sibřina: dočasná změna trasy a zastávek autobusů

Platnost

Budoucí
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
303, 329, 765

Popis události

Z důvodu opravy povrchu vozovky dochází od pondělí 30. září 2024 (od zahájení denního provozu) do čtvrtka 3. října 2024 (do ukončení denního provozu) k dočasné změně trasy a zastávek auobusů.

Opatření pro spoje Sídliště Skalka, respektive Skalka – Škvorec,nám. - zajíždějící do Květnice, respektive Dobročovic.

  • Ve směru Škvorec, náměstí je linka vedena do zastávky Sibřina, Na Paloučku beze změny a dále ulicemi Říčanská, Ke Hřišti, Ke Slušticům, V Zelených, K Dobročovicům, V Zelených, Ke Slušticům a dále po své pravidelné trase.
  • Ve směru Skalka, respektive Sídliště Skalka je linka vedena do zastávky Sluštice, škola beze změny a dále ulicemi Ke Slušticům, V Zelených, K Dobročovicům, V Zelených, Ke Slušticům, Ke Hřišti, Říčanská a dále po své pravidelné  trase.
  • Ve směru Škvore, náměstí se ruší zastávka Sibřina (ve směru jízdy od Květnice).
  • Ve směru Skalka, respektive Sídliště Skalka se ruší zastávka Sibřina (první ve směru jízdy směr Květnice).
  • Ve směru Skalka, respektive Sídliště Skalka se přemísťuje zastávka Sibřina v ulici Říčanské přibližně o 200 metrů po směru jízdy, 40 metrů za křižovatku ulic Říčanská a Na Paloučku.

Opatření pro spoje Skalka - Škvorec, nám. – nezajíždějící do Květnice, respektive Dobročovic.

Ve směru Skalka se přemísťuje zastávka Sibřina v ulici Říčanské přibližně o 200 metrů po směru jízdy, 40 metrů za křižovatku ulic Říčanská a Na Paloučku.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup