Dopravní omezení:
Vozovna Střešovice - Sídliště Petřiny (v obou směrech) a Vozovna Střešovice - Malovanka (v uvedeném směru): krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
1, 2, 25, 96, 97 X96

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází v noci ze čtvrtka 20. července 2023 (od 22.00 hodin) na pátek 21. července 2023 (do 4.40 hodin) ke krátkodobému přerušení provozu tramvají v úseku Vozovna Střešovice – Sídliště Petřiny (v obou směrech) a Vozovna Střešovice – Malovanka (v uvedeném směru).

Změny tras tramvajových linek

  • Linky číslo 1 a 2 jsou ve směru z centra ze zastávky Prašný most odkloněny přes zastávky Brusnice a Pohořelec do zastávky Malovanka.
  • Ve směru do centra jsou z Malovanky vedeny přes zastávku Park Maxe van der Stoela do zastávky Vozovna Střešovice a dále po svých trasách.
  • Linka číslo 25 je, pouze v uvedeném směru, v úseku Prašný most – Malovanka odkloněna přes zastávky Brusnice a Pohořelec.
  • Linka číslo 96 je do 23.55 hodin ve směru z centra ze zastávky Prašný most odkloněna přes zastávky Brusnice a Pohořelec do zastávky Malovanka.
  • Linka číslo 96 je ve směru do centra je z Malovanky vedena přes zastávku Park Maxe van der Stoela do zastávky Vozovna Střešovice a dále po své trase.
  • Linka číslo 96 je od 23.55 hodin ve směru z centra ze zastávky Prašný most odkloněna přes zastávky Brusnice a Pohořelec do zastávky Malovanka.
  • Linka číslo 97 je do 23.55 hodin, pouze v uvedeném směru, v úseku Prašný most – Malovanka odkloněna přes zastávky Brusnice a Pohořelec.
  • Linka číslo 97 je od 23.55 hodin v úseku Prašný most – Malovanka odkloněna přes zastávky Brusnice a Pohořelec odkloněna obousměrně.

Náhradní doprava

Po dobu výluky je zavedena náhradní autobusová doprava X96 v trase Hradčanská – Vozovna Střešovice – Ořechovka – Větrník – Petřiny – Sídliště Petřiny.

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup