Dopravní omezení:
Palmovka - Ke Stírce: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Ostatní, Přerušení provozu tramvají

Dotčené linky
7, 8, 10, 12, 30, 31, 34, 92, 94, 95 X94, X95, X30

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází od soboty 1. června 2024 (od 7.30 hodin) do neděle 2. června 2024 (do 13.00 hodin) ke krátkodobému přerušení provozu tramvají v úseku Palmovka – Ke Stírce.

Změny tras tramvajových linek

  • Linky číslo 7, 8, 12, 31, 92 a 94 jsou v oblasti Palmovky vedeny přes zastávku Palmovka v Sokolovské ulici.
  • Linka číslo 10 je ve směru z centra ze zastávky Palmovka (v Sokolovské ulici) odkloněna přes zastávky Balabenka, Divadlo Gong, Nádraží Vysočany a Kolbenova do obratiště Starý Hloubětín.
  • Linka číslo 30 je ve směru z centra ze zastávky Palmovka (v Sokolovské ulici) odkloněna přes zastávky Balabenka a Aréna Libeň Jih do zastávky Nádraží Libeň.
  • Linka číslo 34 je ve směru z centra ze zastávky Kobylisy vedena přes zastávku Ládví do obratiště Sídliště Ďáblice.
  • Linka číslo 95 je ve směru z centra ze zastávky Palmovka (v Sokolovské ulici) odkloněna přes zastávky Balabenka, Divadlo Gong a Nádraží Vysočany do zastávky Vysočanská.

Náhradní doprava

  • V denním provozu je zavedena náhradní autobusová doprava X30 v trase Palmovka – Bulovka – Ke Stírce – Kobylisy.
  • V nočním provozu je zavedena náhradní autobusová doprava X95 v trase Palmovka – Bulovka – Ke Stírce – Kobylisy – Vozovna Kobylisy.

Nástupní a výstupní zastávka Palmovka pro již zavedenou linku náhradní autobusové dopravy X94 je po dobu výluky v zastávkách tramvají v Sokolovské ulici.

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup