Dopravní omezení:
Dvorce - Levského - Libuš: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek, Náhradní doprava

Dotčené linky
2, 3, 17, 27, 92

Popis události

Z důvodu stavebních prací pod Barrandovským mostem dochází v noci z neděle 9. června 2024 (od 23.50 hodin) na pondělí 10. června 2024 (do 5.00 hodin) k obousměrnému přerušení provozu tramvají v úseku Dvorce – Levského – Libuš.

Změny tras tramvají

  • Linka číslo 2 je pouze v uvedeném směru vedena v trase Sídliště Petřiny – … – Dvorce – Dvorce (ve smyčce) – Dvorce – … – Sídliště Petřiny.
  • Linka číslo 3 je pouze v uvedeném směru vedena v trase Senovážné náměstí – … – Dvorce – Dvorce (ve smyčce) – Dvorce – … – Senovážné náměstí.
  • Linka číslo 17 je pouze v uvedeném směru vedena v trase Vozovna Kobylisy – …  Dvorce – Dvorce (ve smyčce) – Dvorce - …  Vozovna Kobylisy.
  • Linka číslo 27 je pouze v uvedeném směru vedena v trase Libeňský most  …  Dvorce – Dvorce (ve smyčce) – Dvorce  …  Libeňský most.
  • Linka číslo 92 je vedena v trase Lehovec Dvorce.

Náhradní doprava

  • V nočním provozu je v obou směrech v trase Dvorce – Levského – (pro vybrané spoje Libuš) zavedena náhradní autobusová doprava číslo X92.
  • Náhradní autobusová doprava číslo X92 je vedena přes zastávky: Dvorce – Přístaviště – Pobřežní cesta – Nádraží Braník – Černý kůň – Belárie – Modřanská škola – Nádraží Modřany – Čechova čtvrť – Poliklinika Modřany – U Libušského potoka – Modřanská rokle – Sídliště Modřany – Levského (– Observatoř Libuš – Sídliště Libuš – Libuš).

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup