Dopravní omezení:
Část křižovatky Anděl: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Budoucí
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek, Náhradní doprava

Dotčené linky
5, 10, 12, 14, 15, 16, 20, 23, 39, 67 X7

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází v sobotu 27. července 2024 od 10.00 hodin do 14.00 hodin ke krátkodobému přerušení provozu tramvají v části křižovatky Anděl.

Změny tras tramvajových linek

  • Linka číslo 5 je zrušena.
  • Linka číslo 6 je ve směru od Kubánského náměstí ze zastávky Palackého náměstí vedena přes zastávku Výtoň do zastávky Podolská vodárna.
  • Linka číslo 7 je ve směru od Lehovce ze zastávky Palackého náměstí odkloněna přes zastávky Karlovo náměstí, I. P. Pavlova a Bruselská do zastávky Zvonařka.
  • Linka číslo 10 je ve směru z centra ze zastávky Anděl (v Nádražní ulici) odkloněna přes zastávky Na Knížecí, Smíchovské nádraží, Hlubočepy, Sídliště Barrandov a Holyně do zastávky Slivenec.
  • Linky číslo 12 a 20 jsou v úseku Újezd – Anděl odkloněny přes zastávky Národní divadlo, Národní třída, Lazarská, Karlovo náměstí, Palackého náměstí a Zborovská.
  • Linka číslo 14 je ve směru od Spořilova vedena ze zastávky Albertov přes zastávky Výtoň, Palackého náměstí, Jiráskovo náměstí a Národní divadlo do zastávky Lazarská a dále zpět směr Spořilov.
  • Linka číslo 15 je ve směru z centra ze zastávky Kotlářka prodloužena přes zastávky Vozovna Motol a Motol do zastávky Sídliště Řepy.
  • Linka číslo 16 je ve směru z centra ze zastávky Palackého náměstí odkloněna přes zastávky Výtoň a Podolská vodárna do zastávky Dvorce.
  • Linka číslo 23 je ve směru od Královky vedena ze zastávky Karlovo náměstí přes zastávky Moráň, Botanická zahrada, Albertov, Výtoň a Palackého náměstí na Karlovo náměstí a dále zpět směr Královka.
  • Linka číslo 39 je ve směru z centra ze zastávky Kotlářka prodloužena přes zastávky Vozovna Motol a Motol do zastávky Sídliště Řepy.

Náhradní doprava

Zavedena je náhradní autobusová doprava X7 v trase Anděl – Laurová – Radlická.

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup