Dopravní omezení:
Hradčanská: dočasná změna trasy a zastávek autobusů

Platnost

Budoucí
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
131, 907

Popis události

Z důvodu havarijní opravy poklopu CETIN dochází od pátku 2. srpna 2024 (od zahájení denního provozu) do ukončení nočního provozu z pondělí 5. srpna 2024 na úterý 6. srpna 2024 k dočasné změně trasy a zastávek pro linky číslo 131 a 907.

Opatření pro linku číslo 131

  • Ve směru Hradčanská je linka vedena do zastávky Ronalda Reagana po stávající trase a následně ulicemi Bubenečská a Pod Kaštany do výstupní/nástupní zastávky.
  • Ve směru Bořislavka je linka vedena ulicemi Pod Kaštany, Muchova, Pelléova, Jaselská, Čs. armády, Bubenečská a dále po stávající trase.
  • Ve směru Bořislavka (respektive výstupní/nástupní) se přemisťuje zastávka Hradčanská, a to v ulici Pod Kaštany na protisměrnou stranu, 30 metrů za křižovatku s ulicí Bubenečskou.

Opatření pro linku číslo 907

  • Ve směru Baně je linka vedena do zastávky Ronalda Reagana po stávající trase a následně ulicemi Bubenečská, Pod Kaštany, Muchova, Pelléova, Pod Kaštany a dále po stávající trase.
  • Ve směru Letiště se trasa nemění.
  • Ve směru Baně se přemisťuje zastávka Hradčanská, a to v ulici Pod Kaštany na protisměrnou stranu, 30 metrů za křižovatku s ulicí Bubenečskou, společně s linkou číslo 131.

Opatření pro první spoj linky číslo 907 s odjezdem ze zastávky Hradčanská v 0.18 hodin směr Letiště

  • Ve směru Letiště je linka vedena z nástupní přemístěné zastávky (společně s linkou číslo 131) ulicemi Pod Kaštany, Muchova, Pelléova, Jaselská, Čs. armády, Bubenečská a dále po své trase.
  • Nástupní zastávka Hradčanská ve směru Letiště se přemisťuje, a to v ulici Pod Kaštany na protisměrnou stranu, 30 metrů za křižovatku s ulicí Bubenečskou, společně s linkou číslo 131.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup