Dopravní omezení:
Ohrada - Spojovací: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Budoucí
Poslední aktualizace:

Typ události: Náhradní doprava, Omezení provozu

Dotčené linky
5, 9, 11, 31 X9

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází v sobotu 28. září 2024 od 7.00 hodin do 17.00 hodin k obousměrnému přerušení provozu tramvají v úseku Ohrada – Spojovací.

Změny tras tramvajových linek

  • Linka číslo 5 je ve směru z centra ze zastávky Biskupcova odkloněna přes zastávku Krejcárek do zastávky Palmovka (výstupní zastávka v ulici Na Žertvách, nástupní v Sokolovské ulici).
  • Linka číslo 9 je v provozu ve dvou variantách:
    • část spojů ve směru od Sídliště Řepy ze zastávky Biskupcova odkloněna přes zastávku Krejcárek do zastávky Palmovka (výstupní zastávka v Sokolovské ulici, nástupní v ulici Na Žertvách)
    • část spojů je ve směru od Sídliště Řepy zkrácena do zastávky Biskupcova, dále pokračuje jako linka číslo 31 přes zastávku Krejcárek směr Vysočanská
  • Linka číslo 11 je ve směru z centra ze zastávky Biskupcova odkloněna přes zastávky Krejcárek, Palmovka a Aréna Libeň jih do zastávky Nádraží Libeň.
  • Linka číslo 31 je ve směru od Vysočanské ze zastávky Krejcárek odkloněna do zastávky Biskupcova, dále pokračuje jako linka číslo 9 směr Sídliště Řepy.

Náhradní doprava

Zavedena je náhradní autobusová doprava číslo X9 v trase Biskupcova – Ohrada – Vozovna Žižkov – Spojovací.

Na toto opatření navazuje výluka již jen v úseku Vozovna Žižkov – Spojovací probíhající od soboty 28. září 2024 (od 17.00 hod.) do neděle 29. září 2024 (do 17.00 hod.).

 

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Dokumenty ke stažení

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup