Dopravní omezení:
Lysolaje: dočasná změna trasy a zastávek autobusů

Platnost

Probíhající
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
160, 355, 902

Popis události

Z důvodu obnovy kabelů NN a VN dochází od čtvrtka 26. září 2024 (od zahájení denního provozu) do pondělí 14. října 2024 (do ukončení denního provozu) k dočasné změně trasy a zastávek pro linky číslo 160, 355 a 902.

Opatření pro linku číslo 160

Varianta trasy Dejvická – Výhledy:

  • Ve směru Výhledy je linka vedena do zastávky Žákovská beze změny a následně ulicemi Lysolajské údolí, Štěpnice a dále po své trase.
  • Ve směru Výhledy se přemisťuje zastávka Lysolaje, a to z AO Lysolaje v ulici Dolina do ulice Lysolajské údolí, přibližně 130 metrů proti směru jízdy, přibližně 60 metrů před křižovatku s ulicí Dolina, respektive Štěpnice.

Varianta trasy Dejvická – Lysolaje:

  • Přemisťuje se nástupní zastávka Lysolaje, a to z ulice Dolina po směru jízdy do ulice Lysolajské údolí, do pravidelné zastávky linky.

Opatření pro linku číslo 355

  • Ve směru Únětice je linka vedena do zastávky Žákovská beze změny a následně ulicemi Lysolajské údolí, Štěpnice a dále po své trase.
  • Ve směru Únětice se přemisťuje zastávka Lysolaje, a to z AO Lysolaje v ulici Dolina do ulice Lysolajské údolí, přibližně 130 metrů proti směru jízdy, přibližně 60 metrů před křižovatku s ulicí Dolina, respektive Štěpnice.

Opatření pro linku číslo 902

Přemisťuje se nástupní zastávka Lysolaje, a to z ulice Dolina po směru jízdy do ulice Lysolajské údolí, do pravidelné zastávky linky, společně s linkou číslo 160.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup