Dopravní omezení:
Dělnická - Nádraží Holešovice - Ke Stírce: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Budoucí
Poslední aktualizace:

Typ události: Přerušení provozu tramvají

Dotčené linky
1, 17, 25, 93 X17, X93

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází v noci ze čtvrtka 24. října 2024 (od 22.55 hodin) na pátek 25, října 2024 (do 4.25 hodin) ke krátkodobému přerušení provozu tramvají v úseku Dělnická – Nádraží Holešovice – Ke Stírce.

Změny tras tramvajových linek

  • Linka číslo 1 je ve směru od Sídliště Petřiny ze zastávky Strossmayerovo náměstí vedena jednosměrným objezdem přes zastávky Nábřeží Kapitána Jaroše, Dlouhá třída, Náměstí Republiky, Bílá labuť, Těšnov a Štvanice do zastávky Vltavská a zpět směr Sídliště Petřiny.
  • Linka číslo 17 je v úseku Vltavská – Ke Stírce odkloněna přes zastávky Těšnov, Florenc, Křižíkova, Invalidovna, Palmovka, Bulovka a Okrouhlická.
  • Linka číslo 25 je ve směru od Bílé Hory ze zastávky Strossmayerovo náměstí vedena jednosměrným objezdem přes zastávky Nábřeží Kapitána Jaroše, Dlouhá třída, Náměstí Republiky, Bílá labuť, Těšnov a Štvanice do zastávky Vltavská a zpět směr Bílá Hora.
  • Linka číslo 93 je ve směru od Vozovny Pankrác ze zastávky Strossmayerovo náměstí odkloněna přes zastávky Letenské náměstí a Sparta do obratiště Špejchar.

Náhradní doprava

  • V trase Strossmayerovo náměstí – Vltavská – Holešovická tržnice – Dělnická – Ortenovo náměstí – Nádraží Holešovice – Trojská – Ke Stírce – Kobylisy je v denním provozu zavedena náhradní autobusová doprava X17.
  • V trase Strossmayerovo náměstí – Vltavská – Holešovická tržnice – Dělnická – Ortenovo náměstí – Nádraží Holešovice – Trojská – Ke Stírce – Kobylisy – Ládví – Sídliště Ďáblice je v nočním provozu zavedena náhradní autobusová doprava X93.
Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup