Dopravní omezení:
Čakovičky - Neratovice: dočasná změna trasy a zastávek autobusů

Platnost

Budoucí
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
351

Popis události

Z důvodu uzavírky křižovatky silnic III/0096 a III/2443 v Kojeticích dochází od pondělí 21. října 2024 (od zahájení denního provozu) od pátku 25. října 2024 (do ukončení denního provozu) k dočasné změně trasy a zastávek autobusů mezi Čakovičkami a Neratovicemi.

Změna trasy spojů vedených z/do Neratovic

  • Ve směru Neratovice, Žel. stanice je linka vedena do zastávky Čakovičky beze změny a dále ulicemi U Zvoničky, Kojetická, Zlonínská přes obec Kojetice, Tůmovka, Pražská, Byškovická, U Závor, Navýsluní, 28. října, Dr. E. Beneše, Kojetická a dále po své trase.
  • Ve směru Praha Letňany je linka vedena do zastávky Neratovice, Kojetická bez změny a dále ulicemi Kojetická, Dr. E. Beneše, 28. října, Na Výsluní, U Závor, Byškovická, Pražská, přes obec Kojetice, Tůmovka směr Zlonín, Zlonínská, Kojetická, U Zvoničky do zastávky Čakovičky a dále po své trase.
  • V obou směrech se ruší zastávka Kojetice.
  • V obou směrech se zřizuje zastávka Kojetice, Rozc.: v zastávkách linky číslo 348.
  • V obou směrech se zřizuje zastávka Neratovice, III. ZŠ: v Neratovicích v ulici 28. října, v zastávkách vybraných spojů 351.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup