Dopravní omezení:
Trojská: dočasná změna trasy a zastávek autobusů

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek, Ostatní

Dotčené linky
112, ZOO

Popis události

Z důvodu rekonstrukce povrchu ulice Trojské v úseku Pod Lisem – Na Kazance dochází od úterý 19. dubna 2022 (od zahájení denního provozu) do pátku 17. června 2022 (do ukončení denního provozu) k dočasné změně trasy a zastávek pro linky číslo 112 a ZOO (spoj v úseku Parkoviště Trojský most - Zoologická zahrada).

Změna trasy

Ve směru Zoologická zahrada jsou linky vedeny do zastávky Povltavská beze změny a následně ulicemi Pod Lisem, Trojská, Nad Kazankou, Trojská a dále po svých trasách.

Změna zastávek

  • Ve směru Zoologická zahrada se pouze pro linku číslo 112 mezi zastávkami Trojská a Kazanka zřizuje zastávka Trojská, a to v ulici Nad Kazankou, 150 metrů za křižovatkou s ulicí Trojskou, u provizorního nástupiště.
  • Ve směru Zoologická zahrada se přemisťují zastávky:
    • Trojská: z ulice Trojské do ulice Pod Lisem vedle zastávky TRAM, do zastávky NAD,
    • Kazanka (pouze pro linku číslo 112): z ulice Trojské do ulice Nad Kazankou,
    • Čechova škola (pouze pro linku číslo 112): z ulice Trojské do ulice Nad Kazankou, 10 metrů před křižovatku s ulicí Na Kazance.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup