Dopravní omezení:
Křižovatka ulic Ďáblická a Kokořínská: dočasná změna trasy a zastávek autobusů

Platnost

Probíhající
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
202

Popis události

Z důvodu rekonstrukce komunikace na křižovatce ulic Ďáblická a Kokořínská dochází od soboty 29. června 2024 (od zahájení denního provozu) do neděle 14. července 2024 (do ukončení denního provozu) k dočasné změně trasy a zastávek autobusů.

  • Ve směru Čakovice, respektive Kbelský pivovar je linka vedena do zastávky Na Štamberku beze změny a dále ulicemi Šenovská, Na Štamberku, U Pakránu, Kostelecká a dále po své trase.
  • Ve směru Poliklinika Mazurská je linka vedena do zastávky Ďáblice beze změny a dále ulicemi Kostelecká, U Parkánu, Na Štamberku, Šenovská a dále po své trase.
  • V obou směrech se ruší zastávka Kokořínská.
  • Ve směru U Spojů se přemísťuje zastávka Na Štamberku z ulice Kokořínské do ulice Na Štamberku, přibližně 15 metrů před křižovatku s ulicí Kokořínskou.
  • Ve směru Ďáblice se mezi zastávkami Na Štamberku a Ďáblice zřizuje zastávka Na Štamberku v ulici Na Štamberku, přibližně 60 metrů za křižovatkou s ulicí Kokořínskou.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup