Dopravní omezení:
Lazarská - Vodičkova a Senovážné náměstí - Václavské náměstí: krátkodoé přerušení provozu tramvají

Platnost

Budoucí
Poslední aktualizace:

Typ události: Přerušení provozu tramvají

Dotčené linky
23, 35, 39

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází od neděle 15. září 2024 (od 0.05 hodin) do pondělí 16. září 2024 (do 4.50 hodin) ke krátkodobému přerušení provozu tramvají v úsecích Lazarská – Vodičkova a Senovážné náměstí – Václavské náměstí.

Změny tras tramvajových linek

  • Linka číslo 23 je ve směru od Královky ze zastávky Karlovo náměstí vedena přes zastávky Moráň, Albertov, Výtoň a Palackého náměstí zpět na Karlovo náměstí a dále směr Královka.
  • Linka číslo 35 je zrušena.
  • Linka číslo 39 je ve směru od Kotlářky ze zastávky Lazarská odkloněna přes zastávky Karlovo náměstí, Štěpánská, I. P. Pavlova a Bruselská do zastávky Zvonařka.

Náhradní doprava

Náhradní doprava není zavedena.

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup